Salata de ciuperci I a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 400g ciuperci champignon (conserva)
  • * 1-2 castraveti proaspeti
  • * 1-2 castraveti murati
  • * 1 mar Jonathan
  • * 1 avocado
  • * 1 cutie iaurt cu pulpa ananas 170g
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Tzatziki
  • * 2 linguri smantana
  • * 2 linguri otet balsamic alb
  • * 1 lingura plina cu marar verde tocat
  • * 2 linguri porumb dulce (Rege)
  • * 2 linguri cu maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * frunze de hasmatuchi verde
  • * petale de trandafiri
  • * piper alb macinat

Mod de preparare

- Ciupercile se taie cubulete si se pun in salatiera. Castravetii se taie in patru pe lung, apoi se taie pe lat feliute subtiri. Marul Jonathan se da pe razatoarea mica iar avocado se curata si se taie cubulete marunte.

- Intr-un bol se pune un plic Knorr Salad Dressing Tzatziki, iaurt cu pulpa ananas 170g, maioneza din usturoi a la Tradaro, smantana, otet balsamic alb, marar verde tocat marunt, porumbul dulce, piper alb macinat dupa gust, se amesteca bine si se rastoarna in salatiera.

Se orneaza cu frunze de hasmatuchi verde, petale de trandafiri si se serveste dupa placere.

Se adauga un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise