Salata de conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie(800 g)
  • 4 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel verde (facultativ)
  • 2 galbenuse crude
  • 1 galbenus fiert
  • ulei,
  • sare,
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

Curatam conopida si o desfacem in buchetele pe care le punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs.

Imtre timp facem o maioneza din doua galbenuse crude, unul fiert, ulei,mustar, zeama de lamaie, sare si piper.

Maruntim conopida si o incorporam putin cate putin in maioneza. Adaugam usturoiul zdrobit, asezonam si salata este gata de servit.

Se serveste pe felii de paine prajita .

Este foarte gustoasa si cu patrunjel verde maruntit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise