Salata de conopida

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 4 cartofi noi mici
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri de maioneaza
  • sare
  • piper
  • 1 rosie pt decor
  • marar sau patrunjel
  • oregano uscat
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Se spala si se desface in buchetele conopida.Se pune la fiert in apa cu sare si o lingura de otet(ca sa-i mai taie un pic din mirosul puternic).Se curata cartofii de coaja,se spala si se taie in cuburi,adaugandu-se in apa cu sare si otet.Se fierb 20 minute la foc potrivit.Se scurge de apa cand este gata si se mixeaza bine.Se adauga sare si piper dupa gust,maioneza ,usturoiul pisat si mararul sau patrunjelul tocat marunt.Se baga la rece 1-2 ore .Se unge pe paine ,se decoreaza cu rosii si un pic de oregano uscat.Am testat reteta \"Liei\",de \"salata de conopida\".Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise