Salata de dovlecei si vinete

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei mai tineri (fara samburi)
  • 1-2 vinete mai mari
  • ulei
  • otet
  • sare
  • zahar
  • si usturoi

Mod de preparare

Se spala bine dovleceii si vinetele, se taie rondele (0,5cm) si se aseaza intr-un castron, se pudreaza cu sare si se lasa citeva min.

Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se incepe coacerea (nu prea tare), sa fie un pic maron.

Separat se prepara intr-un castron otetul cu sare si zahar, in care se pune usturoiul pisat si la urma se pune dovleceii si vinetele prajite.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise