Salata de dovlecei si vinete

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 dovlecei mai tineri (fara samburi)
  • 1-2 vinete mai mari
  • ulei
  • otet
  • sare
  • zahar
  • si usturoi

Mod de preparare

Se spala bine dovleceii si vinetele, se taie rondele (0,5cm) si se aseaza intr-un castron, se pudreaza cu sare si se lasa citeva min.

Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se incepe coacerea (nu prea tare), sa fie un pic maron.

Separat se prepara intr-un castron otetul cu sare si zahar, in care se pune usturoiul pisat si la urma se pune dovleceii si vinetele prajite.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise