Salată de dovlecel cu gulie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 2-3 dovlecei mici
  • - 1 gulie
  • - 1 bucăţică de ţelină
  • - frunze pătrujel
  • - 2 ouă (gălbenuşuri pentru maioneză)
  • - ulei măsline
  • - sare, piper, bucuioc

Mod de preparare

Dovleceii şi ţelina se taie cubuleţe şi se călesc într-o tigaie fără ulei până ce devin rumene. Gulia se dă pe răzătoare. Se pregăteşte maioneza din cele 2 gălbenuşuri şi ulei de măsline.

Când cubuleţele de dovlecel şi ţelină s-au răcit se amestecp cu gulia rasă şi cu maioneza, se condimentează după gust şi se adaugă frunzele de pătrunjel tocate.

Poftă bună!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise