Salata de fasole boabe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 3 fire de ceapa verde
  • patrunjel
  • dafin
  • 3 linguri otet
  • sare
  • piper
  • masline

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune seara la inmuiat pentru a fi preparata a doua zi.

Fasolea se pune la fiert cu apa rece si dupa 10-15 minute se strecoara si se pune din nou la fiert in apa fierbinte cu 1 morcov si 1 frunza de dafin. Se lasa la fiert 1 ora.

Se lasa sa se raceasca in apa ei si apoi se strecoara.

Morcovul fiert si ceapa verde se taie marunt si se adauga in fasole.

Se mai pune ulei crud, otet, sare, piper si patrunjel tocat marunt apoi se amesteca bine.

Deasupra se adauga masline.

Se adauga suflet dupa preferinte.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise