Salata de fasole boabe cu maioneza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. fasole boabe
  • 1lingurita vegeta
  • 2 cepe
  • 1lingurita otet
  • 2 catei de usturoi
  • maioneza
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierbe fasolea la foc mic 2 ore ,in timpul fierberii se pune vegeta,cand este fiarta se mixeaza si se da la racit,cele 2 cepe se taie maruntsi se freaca cu otetul ,usturoiul se piseaza totul se adauga peste fasolea mixata si se amesteca se pune sare si piper dupa gust,apoi se adauga 3-4 linguri maioneza ,si se amesteca bine .Se serveste pe paine prajita. Pofta buna !Este delicioasa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise