salata de fasole verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan de 800 g fasole verde(galbena)
  • 100 g sunca
  • 200 ml iaurt (cu consistenta mai tare)
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de tarhon
  • piper

Mod de preparare

Se lasa la scurs fasolea verde intr-o strecuratoare, pana se curata si se zdrobesc cei doi catei de usturoi si se taie in feliute subtiri (1cmx2cm) sunca (de praga de preferinta)

Se amesteca intr-un bol, folosind o spatula de lemn, toate ingredientele. Se acopera si se lasa la macerat 15-20 de minute.

Se pot folosi frunze de tarhon uscate si maruntite (sau de marar in loc de tarho).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise