Salata de fasole verde a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 300 g fasole verde
  • * 4 buc. rosii potrivite
  • * 2 fire ceapa verde
  • * 1 legatura patrunjel
  • * 2 linguri otet balsamic
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri apa
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Fasolea verde se curata, se spala bine, se taie in bucati potrivite pentru a fi consumate si se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce a fiert se scurge de apa si se aseaza in salatiera.

- Se pune peste fasole 2 rosii taiate feliute, ceapa si patrunjelul tocate marunt.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, otet balsamic, sare, piper praf si se amesteca.

Se orneaza cu 2 rosii taiate feliute subtiri.

Se adauga sun strop de suflet din toata inima.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise