Salata “de fitze”

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de sunca
  • 150 g de branza de capra
  • Mix de salata
  • ¼ de castravete
  • ½ de ardei portocaliu
  • ½ de ardei galben
  • 100 g de cuburi de sfecla
  • 100 g masline verzI
  • 5-6 rosii cherry
  • Praf de rosii uscate
  • 50-70 g de muguri de pin
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g masline negre
  • sare, ulei de masline, acetto balsamico, apa minerala

Mod de preparare

Se taie sunca in fasiute de 1 cm, se taie ardeiul in cubulete, castravetele se taie pe lungime in bare foarte subtiri, ceapa rosie se taie julien, se agauga cubuletele de sfec la rosie, se adauga mixul de salate, precum si maslinele. Se pun mugurii de pin la prajt in tigaie fara ulei se lasa se se prajeasca un pic si se se adauga in salata, se taie rosiile cherry in jumatate se amesteca bine, iar la final se adauga branza de capra(taiata cubulete sau faramitata inbucati mai mici) si un praf de rosii Kamis.

Se face dressingul si se adauga peste salata, acesta se adauga cu maxim 30 de minute inainte de servire.

Pentru dessign: se poate orna si cu paste prajite ca in fotografiile alaturate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise