Salata de gogosari

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosari necuratati
  • 500 ml ulei
  • 400 gr bulion
  • 400 gr mustar
  • 1 cana zahar
  • 1 cana otet
  • sare, piper boabe, foi de dafin

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins apoi se adauga bulionul, mustarul, gogosarii taiati pestisori (Julienne), otetul, zaharul si condimentele.

Se fierb pana pana ce capata consistenta unui sos.

Se pune fierbinte in borcane, se capseaza si se acopera cu o patura lasandu-se sa se raceasca in voie.

Din acesta reteta ies 8 borcane de 720gr.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise