Se dau prin razatoare radacinoasele albe si marul si se pun in otetul de la gogosari. Daca nu aveti puteti face un amestec din otet, miere de albine si apa. Se storc legumele si se pun intr-un bol. Aceeasi procedura se face si la morcov. Morcovul se rade la urma deoarece se coloreaza otetul. Usturoiul se piseaza si se pune peste legume. Eu pun 2 catei de usturoi. Se amesteca toate legumele si se pune maioneza cat sa le cuprinda, ca la salata boeuf. se pune sare dupa gust. Se poate servi si dimineata pe o felie de paine prajita sau la diferite ocazii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise