Salata de legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • castraveti
  • marole (salata verde)
  • ceapa verde
  • masline
  • sare
  • ulei
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

1.Instructiuni de taiere: ceapa se taie marunt (puteti folosi doar cozile verzi); rosiile si castravetii se taie cuburi; salata verde se taie fasii destul de late (1 cm) pentru un aspect placut; maslinele se pot lasa intregi.

2. Se pun legumele in bol. Se adauga sare, ulei si putina zeama de lamie.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise