Salata de legume fierte cu maioneza de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aceasta salata am ales sa folosesc cateva buchetele de broccoli,cateva buchetele de conopida,cca 200 g fasole verde,cateva fire de patrunjel si marar , sare, piper, maioneza de post dupa gust si putin morcov fiert pentru ornat.
  • Maioneza de post poate fi pregatita cu succes in casa sau puteti sa o cumparati gata preparata din magazinele de specialitate.

Mod de preparare

Am spalat bine fasolea verde,buchetelele de conopida si de broccoli ,morcovul si verdeata.Legumele se pot fierbe in apa cu sare si putin otet sau se pot fierbe la aburi. Dupa fierbere se clatesc cu apa rece pentru a-si pastra prospetimea si se lasa putin in strecuratoare la scurs.

Fasolea verde se taie cubulete,buchetelele de conopida si de broccoli se taie in bucati mai micute,verdeata se toaca marunt ,se condimenteaza ,se sareaza si se amesteca cu maioneza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise