Salata de mei cu legume coapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 100 g mei
  • * 1 dovleac placintar
  • * 1 sfecla rosie
  • * 2 ardei
  • * 2 gogosari
  • * 2 ardei verzi
  • * 2 cepe
  • * cimbru verde
  • * sare de mare grunjoasa
  • * ulei de masline

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie bucati potrivite.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cateva fire de cimbru, sare grunjoasa de mare, se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 - 25 minute.

Intre timp meiul se spala apoi se fierbe intr-o cantitate de apa de cel putin patru ori mai mare timp de 15-20 minute sau pana se patrunde.

Intr-un vas se amesteca meiul fiert cu legumele coapte, apoi se adauga uleiul de masline, sare si piper dupa gust.

S-aveti pofta !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise