Salata de mei cu legume coapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 100 g mei
  • * 1 dovleac placintar
  • * 1 sfecla rosie
  • * 2 ardei
  • * 2 gogosari
  • * 2 ardei verzi
  • * 2 cepe
  • * cimbru verde
  • * sare de mare grunjoasa
  • * ulei de masline

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie bucati potrivite.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cateva fire de cimbru, sare grunjoasa de mare, se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 - 25 minute.

Intre timp meiul se spala apoi se fierbe intr-o cantitate de apa de cel putin patru ori mai mare timp de 15-20 minute sau pana se patrunde.

Intr-un vas se amesteca meiul fiert cu legumele coapte, apoi se adauga uleiul de masline, sare si piper dupa gust.

S-aveti pofta !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise