Salata de ou cu mustar a la Tradaro

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 capatana salata verde
  • * 6 oua fierte (rascoapte)
  • * 1 fir de ceapa verde
  • * 4-5 ridichi de luna
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri apa
  • * otet balsamic
  • * 2 linguri mustar dulce
  • * 1 lingura smantana
  • * 2 linguri branza de vaci proaspata
  • * 1 lingura maioneza de morcov Tradaro
  • * 1 lingura patrunjel verde
  • * 10-15 masline nu prea mari
  • * 1/4 lingurita chili
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Salata se curata de frunzele vestede, se desface frunza cu frunza si se spala foarte bine, apoi se rupe in buvatele potrivite si se pune in salatiera.

- Din cele 6 oua, se taie cinci oua in feliute si se aseaza peste salata. Ridichile se dau pe razatoarea mare si se adauga in salatiera impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt.

Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

- Smantana, mustarul, branza de vaci si maioneza de morcov Tradaro se freaca si se pun in salatiera si se mai adauga chili, sare, piper si otet balsamic dupa gust, se amesteca salata prin rasturnare pentru ca salata verde si ouale fierte sa nu se zdrobeasca.

- Se orneaza cu oul ramas taiat feliute, masline si cateva frunze de patrunjel verde intregi.

Se serveste dupa preferinte.

Peste toate se adauga si un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise