Salata de paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste fainoase(eu am folosit melcisori)
  • 1cutie de ciuperci sau 600g ciuperci proaspete(eu am folosit din congelator
  • culese din padure asta toamna)
  • 1cutie de porumb dulce
  • 3-4 linguri de maioneza cumparata sau facuta in casa(eu prefer facuta in casa din:1galbenus crud
  • 1lg mustar si ulei)
  • 4-5 castraveti murati
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca. Ciupercile se calesc in putin ulei si se lasa sa se raceasca si ele. Se amesteca pastele fierte si racite cu ciupercile racite si ele, cu porumbul stors bine de apa, castravetii murati taiati cubulete si storsi, maioneza, sare si piper. Salata se da la rece cam 1 ora inainte de-a fi servita.

*Puteti adauga si ceva muschi file afumat sau sunca presata daca doriti. Eu am preferat s-o fac fara carne.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise