Salata de paste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 gr paste
  • -2 castraveti(proaspeti)
  • -2 ardei grasii(rosii)
  • -400 gr sunga presata(praga)
  • -300 gr cascaval
  • -250 maioneza
  • -300 smantana
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se pune la fiert pastele(farfalle BARILLA) in apa cu putin ulei si sare,se lasa 10 min la fiert pe urma se strecoara si se lasa la racit.

Se taie bucatele subtirii castraveti ,ardeiul ,sunca ,cascavalulu dupa ce pastele sau racit se amesteca cu compozitia si se adauga maioneaza amestecata cu samntana.

Se pune sare,piper dupa gust.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise