Salata de paste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr paste(eu am ales spirale vegetale)
  • 10 rosioare cherry
  • 100gr ton in ulei
  • 8 oua de prepelita
  • 100gr sunca presata
  • 1 conserva de masline cu anchoa(cca 30)
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 2 linguri cu otet
  • o lingurita rasa de zahar
  • 1/2 lingurita de sare
  • piper macinat dupa gust

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu putina sare,conform instructiunilor de pe pachet.Se dau sub un jet de apa rece,se lasa la scurs,se pun intr-un bol si se amesteca cu una din lingurile de ulei de masline.Ouale se fierb,se curata si se taie in patru.Rosioarele se spala si se taie pe jumatate.(sau in patru) Maslinele se scurg bine si se taie si ele pe jumatate.Sunca se taie in suvite.Intr-un bol mai micut se pregateste amestecul de ulei,otet,sare,zahar si piper.Se adauga peste paste si se amesteca bine.Imediat se adauga maslinele,sunca presata,rosioarele,tonul scurs bine de ulei si se amesteca totul.Se potriveste de sare.La sfarsit se adauga ouale si se amesteca usor ca sa ramana cat mai intregi.Se lasa putin la frigider si se serveste ca mancare principala sau ca aperitiv.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise