Salata de paste colorate cu sunca si cascaval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate pachet paste colorate
  • 200g sunca
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri cu maioneza
  • sare (in loc de sare puteti pune putina brinza feta )

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa clocotita si sarata.Odata fierte,le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga bine.Tai cubulete sunca si cascavalul si amesteci totul cu smintina, maioneza si sare sau brinza feta.Pui si pastele scurse si amestecati salata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise