Salata de Paste cu Fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr paste colorate
  • 2 felii sunca de pui
  • 1 para
  • 1 portocala
  • 5 boabe de struguri
  • 1 lingura stafide
  • 1 lingura fistic
  • 1 buchet de broccoli
  • cateva frunze de salata
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele 10 - 12 minute in apa clocotita sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce devin 'al dente'. Se dau printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se opareste buchetul de broccoli aproximativ 3 minute si se da printr-un jet de apa rece. Se separa si se adauga peste pastele scurse si sunca de pui taiata cubulete.

Se curata de coaja para, se taie cubulete si se stropesc cu putin suc de lamaie pentru a nu oxida. Se curata si portocala si se taie cubulete iar boabele de struguri in jumatati.

Se amesteca incet toate ingredientele, se stropesc cu putin ulei si se rasneste putin piper dupa preferinta.

Se aseaza pe o farfurie, se adauga frunzele de salata, se orneaza cu stafide si fistic si se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise