Salata de paste cu nuci caju si coriandru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1-2 cani cu apa
  • 1 ceasca nuci caju
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura seminte de mustar
  • 1 lingura boia
  • 3 rosii maruntite
  • 300 g vermicelli
  • 200 g fasole verde fiarta
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca frunze verzi de coriandru, tocate

Mod de preparare

Preparare:

Se pune in blender apa, jumatate din nucile caju si sucul de lamaie. Se obtine astfel o pasta destul de omogena.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc putin semintele de mustar. Se adauga rosiile, boia si pasta de nuci caju. Se ia de pe foc. Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala si se fierbe fasolea verde. Cand inca nu este chiar gata, se adauga vermicelli. Se fierbe totul pana ce pastele sunt fierte, dar nu prea moi.

Se scurg de apa si se adauga peste ingredientele din tigaie. Se asezoneaza cu sare si piper si se garniseste cu restul de coriandru si restul de nuci caju.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise