Salata de paste Napoli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste scurte
  • sare
  • piper
  • 400g rosii cherry
  • 8 fileuri de sardele in saramura
  • 2 linguri capere(din borcan)
  • busuioc
  • 100g masline negre mici
  • 6 linguri ulei
  • 4 linguri otet
  • 1 praf de zahar
  • 50 g parmezan

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare,se trec prin jet de apa rece si se scurg.

Se taie bucati sardelele si rosiile.

Se amesteca pastele cu rosiile,sardelele ,cu caperele scurse,maslinele si uleiul.

Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,otet si zahar.

Se rade parmezanul si se presara pe salata.

Se orneaza cu frunze de busuioc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise