SALATA DE PESTE

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 grame peste(proapat sau congelat);
  • 1 ardei gras rosu;
  • 1 ardei gras verde;
  • 2 cepe verzi;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • 1 morcov;
  • oregano,cimbru,sare si piper;
  • 50 grame maioneza light;
  • 4 frunze salata verde;
  • 1 lamaie.

Mod de preparare

Pestele se pune la fiert in apa cu sare,pentru cca 7-8 minute,avand grija sa il spumuim din cand in cand;

Dupa fierbere se scoate se lasa la racit;

Ardeiul gras se spala,se curata,se taie cubulete,se pune intr-un bol;

Ceapa verde se toaca,morcovul curatat si spalat se da prin razatoarea mare ,se toaca patrunjelul,iar jumatate din acesta,impreuna cu celelalte ingrediente,se adauga peste ardei;

Pestele se taie marunt,se adauga in bol,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si oregano,se adauga maioneza si se amesteca usor;

Se serveste pe un platou ornat cu frunze de salata,pe margine cu felii de lamaie,deasupra punandu-se restul de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise