Salata de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sos aveti nevoie de:
  • 30 g ceapa fin taiata(ceapa rosie de apa)
  • sare, otet, piper
  • 200 ml ulei din samburi de struguri
  • 1 lingura de paprika
  • 80 g de pasta de ardei
  • Pentru salata aveti nevoie de:
  • 700 g peste gata fiert
  • 200 g ardei verde
  • 1 rosie potrivita
  • 2 oua fierte tari
  • frunze de salata verde

Mod de preparare

Se prepara mai intai sosul ca sa se amestece aromele.Apoi indepartati oasele din pestele fiert, si maruntiti-l, nu se taie cu cutitul.Apoi se lasa la rece pestele maruntit.Ardeiul se taie cubulete, si se opareste in apa in care s-a fiert pestele cam 2-3 minute,dupa care oparim rosiile, indepartati pielita, indepartati semintele si taiati felii.Intr-un vas amestecati pestele, rosiile, ardeiul, adaugati sosul preparat inainte si putin suc de lamaie dupa gustul pe care il doriti.Se depoziteaza la rece pentru cateva ore.Inainte de a-l servi decorati salata de peste cu cateva frunze de salata si felii de ou fiert tare.Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise