Salata de peste afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un macrou sau orice alt peste afumat
  • 3 linguri maioneza (sau cat va place)2 morcovi
  • 1ceapa
  • o telina sau jumatate daca este din cele mari din supermarchet
  • sare
  • piper
  • patrunjel.

Mod de preparare

Ceapa se taie julien se sareaza si se lasa pana se pregatesc restul ingredientelor.

Morcovul si telina se dau pe razatoare si se pun intr-un castron.Pestele se curata de pielita si se desprinde sira spinarii dupa care se marunteste.Se adauga peste morcov si telina.Ceapa se stoarce putin in mana se adauga si ea dupa care punem maioneza,sarea,piperul si patrunjelul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise