Salata de peste afumat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc peste afumat
  • 4
  • 5 cartofi mari
  • maioneza
  • sare
  • piper
  • verdeata patrunjel

Mod de preparare

Se curata pestele de piele si oase si se taie bucatele mai mari, separat se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert. Maioneza se face dintr-un nou, 3,4 bucatele de cartof fiert, mustar, ulei, 1 lamaie. Cand s-au racit cartofii se adauga peste si maioneza, se pune sare si piper dupa gust, se amesteca, se pune deasupra patrunjel verde. Se serveste in castronase, se poate orna cu o felie de lamaie si citeva masline fara simburi. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise