Salata de portocale Tanzaniana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portocale mari
  • 6 linguri de fistic zdrobit
  • 2 linguri de migdale prajite,fulgi
  • suc de la jumatate de lamaie
  • 1 lingurita de scortisara

Mod de preparare

Portocalele se cojesc si se taie rondele,se amesteca cu celelalte ingrediente si se dau la rece.

Inainte de servire se adauga scortisoara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise