Salata de primavara cu branza si sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un sfert de bucata de salata verde creata
  • 1 jumatate de ardei iute verde
  • 1 jumatate de ceapa, taiata marunt
  • 100 g de pastai de fasole verde
  • 2 fire de telina
  • 1 morcov ras
  • 1 jumatate de ceasca de branza Chedar rasa
  • 1 jumatate de ceasca cu felii de sunca
  • trei sferturi de ceasca de maioneza

Mod de preparare

Se tapeteaza un vas adanc cu frunze de salata verde creata, se pun bucatile de sunca peste care se aranjeaza in straturi ardeiul iute, ceapa, fasolea verde, telina taiata marunt si morcovul ras;

Peste ele se presara branza rasa, iar pe deasupra se pune maioneza. Se acopera vasul si se lasa la frigider, inainte servire salata de primavara se amesteca putin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise