Salata de riscovi

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • riscovi
  • ceapa
  • otet
  • sare
  • zahar
  • boabe de piper
  • de mustar
  • enibahar
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se curata riscovii si se dau un clocot. Ceapa se curata si se taie pestisori. cantitatile se pun dupa gust.

Se prepara otetul ca si pentru gogosari, 1 parte otet 2 parti apa si se pune la fiet. Se adauga cite o lingura de sare si una de zahar la 1 l. Se pun foi de dafin, boabe de piper, enibahar, mustar, dupa gust (se pot lua si condimente la plic pentru muraturi in otet). Se pune ceapa si se lasa 5 minute sa clocoteasca dupa care se adauga ciupercile. Se mai lasa aproximativ 5 min sa clocoteasca. Se pun in borcane, si apoi se sterilizeaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise