SALATA DE SCRUMBIE

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 grame scrumbie;
  • 500 grame cartofi;
  • 100 ml ulei masline;
  • 2 cepe potrivite sau o legatura de ceapa verde;
  • 1 legatura patrunjel verde;
  • otet,sare.

Mod de preparare

Scrumbia se eviscereaza,se spala,se curata de pielita,se dezoseaza si se lasa la desarat cca 25-30 minute(se poate in apa sau lapte, la temperatura camerei);

Dupa desarare,se scot,se scurg bine si se taie in bucati potrivite,dupa care se pun intr-un bol de salata;

Cartofii se spala bine,se pun la fiert,in coaja,in apa cu putina sare,iar dupa fierbere,se lasa la racit,se curata si se taie cuburi mai mari,adaugandu-se peste scrumbie;

Ceapa se taie felii subtiri sau rondele,se adauga peste cartofi si se asezoneaza,dupa gust;

Separat se pregateste un dressing din otet,ulei,patrunjelul taiat fin,sare si se pune peste restul ingredientelor amestecand usor pana la omogenizare.

Pentru gust se pot adauga masline,intregi sau fara samburi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise