SALATA DE SFECLA ROSIE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc sfecla rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • otet de mere sau otet balsamic dupa gust
  • hrean ras dupa gust
  • sare,piper
  • 1/2 - o lingurita chimen
  • miere de albine

Mod de preparare

Sfecla se spala,se coace si se curata de coaja.Se taie felii subtiri si se presara cu sare,piper si chimen.Se adauga hreanul ras si se toarna deasupra uleiul de masline amestecat cu otetul de mere sau otetul balsamic si miere de albine dupa gust.

Este o salata foarte gustoasa si sanatoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise