Salata de sfecla rosie 2 a la Tradaro

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 kg sfecla rosie
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * 3 linguri otet balsamic
  • * 1 lingura marar verde
  • * 50 g cascaval
  • * 1 rosie
  • * 1/2 lingurita chimen
  • * frunze de patrunjel verde
  • * 1 rosie
  • * piper negru praf

Mod de preparare

- Sfecla se spala bine, se pune la fiert cu apa rece si se fierbe circa 120 de minute, pana cand furculita patrunde usor in ea, apoi se curata de coaja, se da pe razatoarea mare si se pune in salatiera.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

- Se mai pune marar verde tocat marunt, otet balsamic, chimen, piper negru praf dupa gust.

- Se orneaza cu rosie taiata feliute, cascaval dat pe razatoarea mica si frunze de patrunjel verde.

Se serveste rece, chiar si a doua zi langa fripturi sau dupa placerea fiecaruia.

Se adauga un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise