Salata de sfecla rosie la borcan.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg sfecla rosie(bucati mai mici).
  • 1 ceasca de ulei de masline extravirgin.
  • 4 sau 5 linguri de otet de mere cu miere de albine.
  • Knorr salad dressing grecesc.
  • sare,piper si alte condimente pe care le mai doriti.

Mod de preparare

Pun sfecla la fiert intr-o oala,cel putin 2 ore.Eu iau sfecla rosie bucati mici,deoarece este mai dulce la gust si nu este atoasa sau tare.

Incercam cu furculita sa vedem daca este fiarta si daca este, o scoatem din oala si o lasam sa se racoreasca cateva minute.Apoi o curatam, o taiem in cuburi, o punem intr-un boll, peste care punem ceasca de ulei,un pachet de Knorr salad dressing grecesc,sare, piper si otet de mere cu miere de albine.Amestecam totul bine ca sa se patrunda uleiul si otetul in toata cantitatea de sfecla.Apoi o punem in borcane cu filet si o fierbem cel putin 45 de minute la bein-marie.Dupa ce am terminat o lasam sa se raceasca in apa in care se afla si o depozitam in camara a doua zi.Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise