Salata de varza alba a la Tradaro

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 varza
  • 2 rosii potrivite
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 plic de Knorr Salad Dressing Grecesc
  • 1 lingura maioneza din usturoi a la Tradaro
  • 2 linguri marar verde
  • 100 ml lapte dulce
  • putin patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varza trebuie sa aiba frunzele mai subtiri si bine indesata. Daca are frunze vestejite se curata, apoi se desfac foile une cate una, se taie si se scoate cotorul de la fiecare frunza, dupa care se ruleaza cate doua, sau trei frunze si se toaca foarte subtire, fideluta. Varza astfel tocata se pune intr-un castron, se presara sare si se freaca bine si se lasa in repaus 30 de minute, apoi se stoarcede zeama care s-a lasat si se aseaza in salatiera.

Intr-un bol se goleste plicul cu Knorr Salad Dressing Grecesc, care se dizolva cu 3 linguri apa si 3 linguri ulei, se adauga otetul balsamic, maioneza din usturoi, laptele dulce, mararul, sarea si piperul dupa gust, se amesteca si se pune peste varza in salatiera.

Se orneaza cu felii de rosii taiate subtiri si patrunjel verde.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise