Salată de varză cu sfeclă roșie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un mozaic roșiatic din care ne vor ieși circa 12-14borcane a 650/800ml!
  • 4kg varză
  • 2kg sfeclă roșie
  • 50g chimen
  • hrean
  • crenguțe de mărar
  • 2plicuri Pikant fix iute Dr. Oetker
  • 3l apă
  • 0,6l oțet
  • 300g zahăr

Mod de preparare

Spălăm legumele. Varza și sfecla se dau pe răzătoare sau se toacă mărunt.

Se amestecă chimenul cu varza și apoi se așează în borcane straturi alternative de varză și sfeclă. Se iau 2plicuri Pikant fix și se fierb la foc mic cu 3l apă, 0,6l oțet și 300g zahăr, amestecându-se continuu. După fierbere conținutul se toarnă în borcane peste salată.

După răcire, borcanele se depozitează în cămară.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise