Salata de vinete

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete
  • ceapa
  • ulei
  • maioneza
  • sare
  • rosii.

Mod de preparare

Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un vas cu apa rece,se curata si se pun pe un blat de lemn la scurs.Dupa ce s-au scurs se toaca bine,bine,se adauga ceapa tocata marunt,si se amesteca bine adaugand treptat uleiul si maioneza,pana devine ca o pasta,punem sare dupa gust si gata .Se aseaza pe un platou sau farfurie cu felii de rosii deasupra si se baga in frigider.Se serveste rece

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise