Salata de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 vinete mari
  • 150 gr maioneza
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie pt ornat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se coc vinetele pe aragaz,in cuptor sau la gratar.Cand vinetele se inmoaie si scad din volum inseamna ca sunt gata.Se lasa la scurs cca 1 ora si se curata de piele.Le taiem pe un fund de lemn si le adaugam intr-un castron pt salata.Eu am folosit si blender-ul pt a le face mai pufoase transformandu-le mai mult intr-o \"spuma\".Se toaca ceapa marunt si se adauga peste vinete,apoi maioneza si sare si piper dupa gust.Se amesteca totul bine si se baga la frigider.Se orneaza cu rosii ,ardei rosu sau dupa preferinte.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise