Salata de vinete

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • o vanata coapta
  • o ceapa mica
  • maioneza dintr-un ou
  • sare si piper

Mod de preparare

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat vreo 15-20 de minute ca sa nu piste.

Intre timp se face maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita de mustar si ulei - reteta clasica.

Dupa ce s-a sarat ceapa se arunca peste maioneza impreuna cu vanata si se omogenizeaza cu mixerul.

Sare, piper, niste cascaval si paine prajita si aveti un mic dejun perfect :)

Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Bianqua.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise