Salata de vinete

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • o vanata coapta
  • o ceapa mica
  • maioneza dintr-un ou
  • sare si piper

Mod de preparare

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat vreo 15-20 de minute ca sa nu piste.

Intre timp se face maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita de mustar si ulei - reteta clasica.

Dupa ce s-a sarat ceapa se arunca peste maioneza impreuna cu vanata si se omogenizeaza cu mixerul.

Sare, piper, niste cascaval si paine prajita si aveti un mic dejun perfect :)

Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Bianqua.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise