Salata de vinete cu leurda si maioneza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 fir de ceapa verde
  • cateva frunze de leurda
  • 3-4 linguri de maioneza facuta in casa
  • sare

Mod de preparare

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.

Se intorc pe toate partiile pana cand sunt facute.

Se curata de coaja si se lasa la scurs 10-15 minute.

Ceapa rosie se toaca marunt,se pun si vinetele scurse,frunzele de leurda taiate fasii si se dau prin robotul de bucatarie pana devine totul o pasta.

Ceapa verde am pus-o la sfarsit cand am adaugat si maioneza,dar se poate adauga in robotul de bucatarie cu toate ingredientele.

Se da circa 20 minute la frigider,dupa care se poate servi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise