Salata de vinete de post

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de vinete coapte, congelate
  • 1 ceaşcă de ulei
  • sare
  • 1 ceapă tocată fin
  • 3-4 căţei de usturoi pisat (facultativ)
  • câteva fire de mărar
  • 1-2 roşii

Mod de preparare

Se scot vinetele de la congelator. Se decongelează. Dacă nu au fost tocate când au fost puse la congelator, se toacă cu tocătorul de lem, se pun într-un castron şi se freacă cu lingura de lemn adăugându-se sarea, uleiul puţin câte puţin iar la sfârşit ceapa, usturoiul şi mărarul tocat fin. Se ornează cu rondele de roşii.
Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise