Salata Edelweiss

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 cartofi potriviti
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 2 castraveti
  • 1 rosie galbena
  • 100 gr masline feliate
  • 100-150 gr de cascaval taiate fasii
  • 150 gr de carne de vitel fiarta si trasa in unt
  • ½ ardei verde, 100 gr de porumb, patrunjel tocat, sare
  • Dressing:
  • Ulei de masline
  • Acetto balsamico
  • Sare

Mod de preparare

Cartofii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert, separat se taie si se pune la fiert carnea de vitel, ambele se lasa pana se vor fierbe. Castravelete se taie rondele, ceapa julien, rosiile se taie in cuburi sau daca sunt mici in jumatati se adauga maslinele feliate, dupa ce s-au fiert cartofii se vor trage in 100 gr de unt, carnea de vitel se va taia fasii subtiri si se va trage si ea la tigaie, dupa ce sunt facuti(atat cartofi cat si feliile de carne) se adauga peste restul salatei, se adauga porumbul se sareaza se adauga fasiile de cascaval, se adauga ardeiul taiat in cubulete si se adauga patrunjelul, se amesteca si se adauga dressing-ul.

Pofta Buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise