Salata ,,Gia"

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Branza proaspata de vaci 500 gr
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 rosii
  • 2 castraveti cornison
  • 4 oua fierte
  • maioneza.

Mod de preparare

Ceapa,castravetii,rosiile si ouale se taie cuburi.Intr-un vas de sticla se aseaza in straturi urmatoarele:ceapa,branza dulce,castraveti,maioneza,rosii,oua,maioneza,branza dulce si se orneaza cu maioneza.(Maioneza trebuie intinsa intr-un strat subtire iar peste castraveti,rosii,branza si oua se pune putina sare).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise