Salata multicolora

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1/4 kg fasole verde
  • 4/5 cartofi noi
  • 1/4 kg mazare noua curatata
  • 150 g masline
  • 4 oua rascoapte
  • marar
  • patrunjel
  • dupa gust
  • ulei.

Mod de preparare

Cureti toate legumele , le speli si le pui la fiert in vase separate , in apa cu sare. Fierbi si 3 oua in apa cu sare , dar le lasi 15 minute, sa iasa rascoapte. Dintr-un galbenus fiert si singurul ramas crud faci o maioneza. Intr-o salatiera asezi toate legumele fierte si racite, mararul si patrunjelul tocate si le amesteci cu ouale fierte maioneza. Pastrezi cateva felii de oua pentru decor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise