Salata multicolora

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1/4 kg fasole verde
  • 4/5 cartofi noi
  • 1/4 kg mazare noua curatata
  • 150 g masline
  • 4 oua rascoapte
  • marar
  • patrunjel
  • dupa gust
  • ulei.

Mod de preparare

Cureti toate legumele , le speli si le pui la fiert in vase separate , in apa cu sare. Fierbi si 3 oua in apa cu sare , dar le lasi 15 minute, sa iasa rascoapte. Dintr-un galbenus fiert si singurul ramas crud faci o maioneza. Intr-o salatiera asezi toate legumele fierte si racite, mararul si patrunjelul tocate si le amesteci cu ouale fierte maioneza. Pastrezi cateva felii de oua pentru decor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise