Salata orientala

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi mari
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 oua fierte
  • 100g masline
  • sare
  • piper
  • maioneza

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja.

Dupa ce au fiert se lasa la racit,apoi se curata de coaja si se taie dupa preferinta.Eu i-am taiat felii mai groase.

Ceapa se curata,se spala,se taie bucatele mici(rondele),se pune peste cartofi.

Ouale se pot fierbe si ele in apa cu cartofi in jur de 10-12 minute,pt ca trebuie sa fie tari.

Apoi se decojesc si se maruntesc.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se adauga maioneza,se amesteca bine,dar cu grija sa nu se sfarame prea tare cartofii.

Se serveste cu masline negre.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise