Salata orientala

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi mari
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 oua fierte
  • 100g masline
  • sare
  • piper
  • maioneza

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja.

Dupa ce au fiert se lasa la racit,apoi se curata de coaja si se taie dupa preferinta.Eu i-am taiat felii mai groase.

Ceapa se curata,se spala,se taie bucatele mici(rondele),se pune peste cartofi.

Ouale se pot fierbe si ele in apa cu cartofi in jur de 10-12 minute,pt ca trebuie sa fie tari.

Apoi se decojesc si se maruntesc.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se adauga maioneza,se amesteca bine,dar cu grija sa nu se sfarame prea tare cartofii.

Se serveste cu masline negre.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise