Salata orientala de vara

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi noi mici
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • maioneza
  • 1 ou fiert
  • 1 ceapa rosie sau alba
  • mozzarela light
  • ulei masline,otet,sare piper

Mod de preparare

Cartofii se spala bine de pamant daca au, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se pune sare. Se pun la fiert circa 20-30 minute.

Se taie ceapa solzisori, castravetele la fel, mozzarela se scurge de apa si se taie cubulete. Oul dupa ce a fiert se taie la fel cubulete, se adauga toate in castron, se condimenteaza cu sare si piper, ulei si otet.

Cartofii cand sunt gata se curata de coaja si se taie cubulete potrivite. Se amesteca totul, se adauga putina maioneza, taiem si rosiile cubulete si lasam la rece circa 1 ora.

Se serveste ca si garnitura sau ca fel principal

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise