Salata Orosi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr de salata italieneasca(se gaseste la Metro)
  • 2-3 frunze salata normala
  • 1-2 rosii
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei verde
  • ½ de portocala
  • 1 ceapa rosie
  • ½ bucata de mozarella
  • 100 gr de branza gorgonzola
  • 100 gr de parmezan
  • 100 gr de castravete
  • 8-9 masline negre potrivite
  • Dressing: ulei de masline, lamaie, sare si Knorr Mediteranean

Mod de preparare

Salata se curata, spala si se taie potrivit, rosiile, portocala si ardeii se taie in cubulete, casTreavetii se taie in bare, ceapa julien. Se adauga maslinele. Este o salata in care se adauga trei tipuri de branzeturi: gorgonzolla, mozarella se rup bucati si se adauga se adauga si parmezanul.

Se adauga dressing-ul inainte de servire cu maximum 30 de minute.

Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise