Salata (post)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe mijloci
  • sos vinegreta
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Cartofii se spala, se fierb, se curata si se taie feli de 5 mm grosime. Ciupercile se spala, se fierb circa 20-30 min in apa cu sare, dupa ce s-au racit se feliaza. Ceapa se curata si se taie pestisori, se sareaza si se lasa 20 min sa se inmoaie, se stoarce si se pune intr-un vas mare cu cartofii si ciupercile, se amesteca si se adauga sosul vinegreta si patrunjelul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise