Salata suedeza de hering

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt.10 portii:
  • Hering marinat 1,200kg
  • Vin rosu sec 0,300 L
  • Cartofi 1,200kg
  • Sfecla rosie murata 0,300kg
  • Castraveti la otet 0,300kg
  • Marar
  • Ceapa 0,200kg
  • Zahar 0,100kg
  • Piper,sare
  • Otet 0,050 L

Mod de preparare

Heringul se curata de piele si oase,se taie bucati mari cat se ia dintr-o inghititura.

Cartofii se spala si se pun la copt.

Sfecla se taie cuburi.Castravetii se clatesc cu apa rece si se taie cuburi.

Mararul se spala,se taie marunt.

Ceapa se curata si se taie pestisor.

Din otet zahar si doua linguri de apa se face un dresing.

Heringul se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline la foc iute,se adauga vinul si se lasa sa scada.Se scoate heringul din sos si se la scurs.

Heringul impreuna cu cartofii taiati cuburi,ceapa,sfecla,castravetii si mararul se amesteca.Se stropesc cu dresingul si se la sa la rece o ora.Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise