Salata suedeza de hering

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt.10 portii:
  • Hering marinat 1,200kg
  • Vin rosu sec 0,300 L
  • Cartofi 1,200kg
  • Sfecla rosie murata 0,300kg
  • Castraveti la otet 0,300kg
  • Marar
  • Ceapa 0,200kg
  • Zahar 0,100kg
  • Piper,sare
  • Otet 0,050 L

Mod de preparare

Heringul se curata de piele si oase,se taie bucati mari cat se ia dintr-o inghititura.

Cartofii se spala si se pun la copt.

Sfecla se taie cuburi.Castravetii se clatesc cu apa rece si se taie cuburi.

Mararul se spala,se taie marunt.

Ceapa se curata si se taie pestisor.

Din otet zahar si doua linguri de apa se face un dresing.

Heringul se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline la foc iute,se adauga vinul si se lasa sa scada.Se scoate heringul din sos si se la scurs.

Heringul impreuna cu cartofii taiati cuburi,ceapa,sfecla,castravetii si mararul se amesteca.Se stropesc cu dresingul si se la sa la rece o ora.Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise