Salata verde cu ton si masline

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 conserva ton bucati,in suc propriu
  • 2 linguri masline rondele
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 plic knorr mediteraneean
  • putin piper si suc de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Salata verde ,spalata si curatata,se rupe fasii si se pune intr-un bol.Se amesteca salata cu maslinele si ceapa taiata solzisori fini.Tonul se scoate din conserva si se pune la scurs.Intr-un bol se amesteca sucul de la ton cu un plic de knorr mediteranean,piper,ulei de masline si dupa gust putin suc de lamaie.Se toarna peste tonul rupt bucati mai mici(nu fulgi) si se lasa sa stea 10-15 minute.Bucatile de ton se amesteca cu salata apoi se toarna peste ele sucul in care a stat tonul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise